Παρασκευή 22 Απριλίου 2016

...υπόθεσή μας η ενίσχυση του Σωματείου!!!






Συνάδελφοι,

Η Δημοκρατική Ενότητα Ηθοποιών καλεί όλους τους συναδέλφους  να συμμετάσχουν στις εκλογές του Σωματείου μας τη Δευτέρα στις 25 Απρίλη. 

Χαιρετίζουμε όσους με την παρουσία τους και τη στάση τους απέτρεψαν τις προσπάθειες της απερχόμενης διοίκησης να μην προχωρήσει σε εκλογές, υπονομεύοντας την  πραγματοποίηση της εκλογοαπολογιστικής συνέλευσης από την οποία μάλιστα αποχώρησαν.

Σήμερα που η κυβερνητική αντιλαϊκή πολιτική  εκδηλώνεται με τον πιο βάρβαρο τρόπο, εν μέσω της κατάθεσης του νόμου λαιμητόμου για το ασφαλιστικό οι ηθοποιοί μπορούμε να βρεθούμε το επόμενο διάστημα με ένα σοβαρό εργαλείο αγώνα στα χέρια μας.

Το ΣΕΗ  μπορεί και πρέπει να ξαναπάρει τη θέση του στην σκηνή της πάλης. Να ζωντανέψουν οι μαζικές διαδικασίες, να ενταθεί η διεκδικήση απέναντι στην εργοδοσία και τις κυβερνήσεις, να βρεθούμε και πάλι οι ηθοποιοί στο δρόμο του αγώνα.

Συνάδελφοι,
Μην ακούσετε τις  φωνές της προηγούμενης διοίκησης που καλεί σε αποχή. Αυτό που και τώρα στοχέυουν είναι αυτό που και σε όλη τους τη θητεία υπηρέτησαν. Να μην υπάρχουν αντιστάσεις, απάντηση, αντεπίθεση στα αντιλαϊκά μέτρα. Θέλουν να βρεθούμε άοπλοι την στιγμή που δεχόμαστε την πιο μεγάλη επίθεση.  Ενοχοποιούν το σωματείο μας που κοντά 100 χρόνια στάθηκε μπροστάρης για τις κατακτήσεις των ηθοποιών,λες και δεν ήταν οι ίδιοι στη Διοίκηση τα 4 τελευταία χρόνια. Μη στηρίξετε τις δυνάμεις που αποτέλεσαν  και αποτελούν μέρος του προβλήματος. Η λύση δε βρίσκεται στην αναζήτηση νέας μορφής στήριξης της αντιλαϊκής πολιτικής που χτυπάει τα δικαιώματά μας.

Τους γυρνάμε την πλάτη.
Κάνουμε υπόθεσή μας την ενίσχυση του σωματείου!!!
Στηρίζουμε-Ψηφίζουμε Δημοκρατική Ενότητα Ηοποιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου